O naši logopedski ambulanti

Smo prva zasebna ambulanta v Sloveniji, naš začetek sega v leto 2010. Delujemo v Ljubljani. Nudimo svetovanja staršem in svojcem otrok in odraslih, ki se kakorkoli soočajo s težavami v govoru, jeziku in komunikaciji. Govor nas v življenju močno opredeljuje, zato je naše poslanstvo visoka strokovnost storitev, ki pomagajo pri odpravljanju težav na področjih govora, jezika, komunikacije.

O meni

Monika Rataj, Profesorica defektologije, surdopedagoginja in logopedinja

Moje ozadje

Po končanem študiju surdopedagogike in logopedije je moje prvo delo potekalo v Avdiološki ambulanti na ORL kliniki, nato v ZGN v Ljubljani. Z zasebnim delom na področju logopedije in surdopedagogike sem pričela leta 2010. V zadnjih letih se mi je pridružilo nekaj najboljših strokovnjakinj z različnih področij.

Naš pristop in delo

Mnogo otrok in mladostnikov ima težave pri izgovorjavi in premagovanju različnih govorno-jezikovnih težav, kar lahko močno vpliva na razvoj posameznikove samopodobe. S strokovno obravnavo v zgodnjem obdobju, se lahko izognemo mnogim težavam v odrasli dobi.

Dobrodošli v naši zasebni logopedski ambulanti

Naš strokovni tim sestavljajo specialistke z dolgoletnimi izkušnjami s področja logopedije, specialne pedagogike in psihologije. Večina naših obravnav je namenjenih otrokom z zaostanki v razvoju komunikacije, jezika in govora, otrokom z artikulacijskimi težavam, glasovnimi motnjami in zatikanjem.

Na uvodnem srečanju natančno določimo nivo komunikacije, jezika in govora ter glede na pričakovanja in potrebe vsakega posameznika določimo nadaljevanje terapevtske obravnave. Delo poteka individualno. Obravnave odraslih potekajo tudi na domu. Intenzivne, tedenske obravnave potekajo tako za otroke kot za odrasle in so popolnoma prilagojene posamezniku. Povezujemo se z vrtci in šolami. Nudimo tudi supervizije v vrtcih in šolah ter predavanja in delavnice za starše, svojce, učitelje, vzgojitelje ter druge strokovne delavce.

Spoznajte našo ekipo

Monika Rataj

profesorica defektologije, surdopedagoginja in logopedinja, vodja ambulante

Ivna Bulić

Univerzitetna diplomirana psihologinja, specialistka klinične psihologije

Klara Trpkov

Specialistka klinične logopedije

Obravnava odraslih

N

Izkušnje in rezultati

Bili smo prva govorna terapevtka v Sloveniji, odprta vse do leta 2010

N

Vsestranska ekipa

Smo ekipa treh logopedov, psihologa in specialista pedagogike

N

Odrasli in otroci

Ne glede na to, ali ste odrasla oseba ali otrok, bomo z vami sodelovali pri odpravljanju vseh govornih motenj

N

Imenne termine

Oglejte si naš koledar na našem spletnem mestu in si isti dan rezervirajte termin

N

Rezervirajte na spletu

Uporabite naš spletni rezervacijski sistem in izberite datum in čas, ki vam najbolj ustreza

N

Hitre spremembe

Za tiste, ki želijo svoj govor čim hitreje izboljšati, ponujamo različne urnike

Logopedi.si

Naša ekipa je tu, da vam in vaši družini pomagamo premagovati kakršne koli težave z govorom in vam omogočimo, da živite neprekinjeno